Έρχεται η ελληνική έκδοση της ηλεκτρονικής εφημερίδας Huffington Post

Τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται αναμένεται να γίνει πραγματικότητα η ελληνική έκδοση της Huffington Post όπως ανακοίνωσε η ίδια η Arianna H...

Τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται αναμένεται να γίνει πραγματικότητα η ελληνική έκδοση της Huffington Post όπως ανακοίνωσε η ίδια η Arianna Huffington κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Global Leadership Meeting της Burson-Marsteller χθες στη Νέα Υόρκη!


Την ενδιαφέρουσα είδηση μετέφερε μέσω των λογαριασμών της σε Facebook και Twitter η Μαρία Λαζαρίμου, co-founder και διευθύνουσα σύμβουλος στην Advocate/Burson-Marsteller Athens.

Η κα Λαζαρίμου έγραψε συγκεκριμένα:

«H Arianna Huffington ανακοίνωσε την Ελληνική έκδοση της Huffington Post που θα λανσαριστεί το Σεπτέμβριο, μιλώντας στο Global Leadership Meeting της Burson-Marsteller νωρίτερα, στη Νέα Υόρκη. Την ευχαριστώ που μου έδωσε την άδεια να μοιραστώ τα νέα μέσω των λογαριασμών μου στο twitter και το facebook».
Για να δούμε λοιπόν με ποιον γνωστό εκδότη – μεγαλοδημοσιογράφο θα συνεργαστεί η ηλεκτρονική εφημερίδα η οποία κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο και θεωρείται από τα λίγα μέσα που επηρεάζουν τόσο πολύ την κοινή γνώμη στις χώρες στις οποίες αρθρογραφεί. Θα είναι κάποιος επιχειρηματίας άραγε;

Related

Hot 561311913926676037

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item