Νέες αλλαγές πάλι για το Facebook

Νέες αισθητικές κυρίως αλλαγές γα το Facebook θα έρθουν σε μερικές εβδομάδες στους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Για τις αλλαγές δεν θα χρει...

Νέες αισθητικές κυρίως αλλαγές γα το Facebook θα έρθουν σε μερικές εβδομάδες στους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Για τις αλλαγές δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα εσείς οι ίδιοι αλλά θα γίνουν αυτόματα σε όλους!

Το νέο design του Facebook θα είναι πιο απλό και "καθαρό" σε σύγκριση με αυτό που έχουν τώρα. Η γραμματοσειρά για τους χρήστες Windows θα αλλάξει σε Arial και για τους χρήστες Mac σε Helvetica. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα κείμενα θα φαίνονται πιο οικεία σε όλους, αφού αυτές είναι οι προεπιλεγμένες γραμματοσειρές των συστημάτων που ήδη χρησιμοποιούν.

Οι φωτογραφίες θα είναι τοποθετημένες μέσα σε ένα νοητό είδος κάρτας, όπως συμβαίνει και στα κινητά αλλά αυτή θα είναι και η μόνη ομοιότητα. Η στήλη με το μενού στα αριστερά θα απλοποιηθεί και θα αποκτήσει νέα εικονίδια. Η μπάρα αναζήτησης θα μεγαλώσει και θα είναι διαθέσιμη σε όλους.

Related

Hot 1605252901916486210

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item