Λ. Κανέλλη: Μέσω των ΜΚΟ υπάρχει σχέδιο να δημιουργούνται ζητήματα σε διάφορες χώρες αλλά και να ανατρέπονται κυβερνήσεις!

Η Κανέλλη λοιπόν μας είπε αυτό που κάποιοι σιγοψιθύριζαν εδώ και αρκετά χρόνια στις "σκοτεινές" γωνιές του ίντερνετ!

Η Κανέλλη λοιπόν μας είπε αυτό που κάποιοι σιγοψιθύριζαν εδώ και αρκετά χρόνια στις "σκοτεινές" γωνιές του ίντερνετ!

Εμείς αναφερόμαστε συχνά-πυκνά στα σκοτεινά θέματα με τις ΜΚΟ και τα οποία μπορείτε να διαβάστε παρακάτω.
Για αυτό το λόγο η Κανέλλη ισχυρίστηκε πως πίσω από τις περισσότερες ΜΚΟ κρύβονται μυστικές υπηρεσίες και για αυτό τον λόγο χαρακτήρισε τον στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών, δηλαδή τον Άλεξ Ρόντο ως σκοτεινό πρόσωπο.

Όπως σημείωσε, λόγω του Άλεξ Ρόντου και των απόψεων της, η Κανέλλη βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Φαίνεται από όσα αποκάλυψε η Κανέλλη πως μέσω των ΜΚΟ μάζευαν και ψήφους αγοράζοντάς τους με βρώμικο χρήμα.

Αναφορικά με την απάτη με την ΜΚΟ για τις νάρκες δήλωσε πως η κομπίνα κόπηκε γύρω στο 2009, αλλά όχι γιατί υπήρξε κάποια έρευνα ή κάποια βούληση για νοικοκύρεμα των οικονομικών, αλλά γιατί απλά τότε είχαν τελειώσει τα χρήματα όχι μόνο για τη ΜΚΟ αλλά και για τη χώρα. 

Αυτό όμως που αποκάλυψε στη συνέχεια η Λιάνα Κανέλλη ξεπερνάει κάθε όριο και προκαλεί οργή. Σύμφωνα με όσα είπε δαπανήθηκαν περί τα 38,5 εκατομμύρια σε 707 ΜΚΟ για να κάνουν... τι φαντάζεστε; 

38,5 εκατομμύρια ευρώ για να βρουν δουλειά σε 1.800 άτομα. Αυτό σημαίνει ότι κοστολόγησαν πως για να βρει δουλειά ένας άνθρωπος χρειάζονται περί τις 21.000 ευρώ. Από όλα αυτά τα χρήματα οι ΜΚΟ ενεργούσαν κυριολεκτικά ως ατζέντηδες λαμβάνοντας το 5%. Το φαινόμενο αυτό παρατηρούνταν κυρίως στους δήμους και αυτό δείχνει άλλον έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε κανείς να εξαγοράσει ψήφους. 

Τέλος, η Λιάνα Κανέλλη επικαλέστηκε μελέτες ακόμα και του ΟΗΕ σύμφωνα με τις οποίες αποδεικνύονται πως οι ΜΚΟ σε όλο τον κόσμο "τρώνε" το 80% των φιλανθρωπικών δράσεων, κάτι που σημαίνει για παράδειγμα πως εάν ένας άνθρωπος δίνει 100 ευρώ για τα παιδιά της Αφρικής, φτάνουν στα παιδιά αυτά μόνο τα 20 ευρώ και τα υπόλοιπα στις "αμαρτωλές" ΜΚΟ.

Με πληροφορίες από newsit.gr

Related

Hot 8549286161918018200

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

 1. δήμος καλλιθέας: MKO με σκοπό βασανιστήρια σε μοναχικά άτομα που συνδέονται με διαπλεκόμενα συμφέροντα. Μετατροπή των σπιτιών τους σε θάλαμο αερίων. Συμμετέχει πολύς κόσμος. Πλούτισαν προς αυτό το σκοπό άλλοι με αυτοκίνητα και σπίτια. Σκοπός ΜΚΟ βία και μαρτύρια με μυστικότητα κ αν τολμήσει να μιλήσει κανείς φεύγει από τη ζωή. Η καταγγελία είναι σοβαρή κ με στοιχεία από παθόντες.
  οι ψήφοι κ σήμερα εξαγοράζονται. Να είστε απολύτως βέβαιοι. οσο περισσότερα μέλη αποκτά η ΚΠΟ βασανιστηρίων κ εκτελέσεων τόσο περισσότεροι είναι οι ψήφοι γιατί οι πάντες πληρώνονται με ειδικούς λογαριασμούς σε σε τράπεζες. έχω τύχει να ζητάνε χρήματα από τράπεζα πελατες αναφέροντας το επώνυμο του προσώπου που είναι αντικείμενο κάθε μορφής βασανισμού που υφίσταται σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης προσωπικότητας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τώρα πια κανένας και τίποτε δεν μας κάνει να εκπλαγούμε. Όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας -δεν μιλάμε καν για δικαιοσύνη αυτή δεν υπάρχει- είναι πιστέψτε μας ούτε η κορυφή του παγόβουνου!
   Κάθε μέρα όλο και κάτι θα βγαίνει και θα ταράζει τα νερά αλλά ως εκεί...Το θέμα είναι πότε οι Έλληνες θα συνειδητοποιήσουμε την σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε!

   Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item