Τέλος το χαρτί για ταυτότητες στα αστυνομικά τμήματα

Το ακούσαμε και αυτό το 2014!!! Όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας έχουν μείνει από χαρτί και πλαστικό και έτσι τουλάχιστον μέχρι τα τέλη...

Το ακούσαμε και αυτό το 2014!!! Όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας έχουν μείνει από χαρτί και πλαστικό και έτσι τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου δεν θα εκδίδουν αστυνομικά δελτία εκτός από πολύ επείγουσες περιπτώσεις!

Δεν κάνουμε έτσι εξοικονόμηση κύριοι για να δείχνεται εσείς μετά πλεονάσματα στην τρόικα!
Σύμφωνα με το Έθνος από τα κεντρικά έχει φθάσει σήμα σε όλα τα τμήματα ασφαλείας της χώρας, το οποίο αναφέρει ότι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, λόγω της έλλειψης χαρτιού, θα εκδίδονται μόνο τα απαραίτητα δελτία, καθώς το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα και χρειάζεται τουλάχιστον ένας μήνας έως ότου παραλειφθούν οι νέες παρτίδες.

Για να γίνει δε η έκδοση των δελτίων ταυτότητας που θα κριθούν απαραίτητα, θα γίνεται εσωτερική αναδιανομή των αποθεμάτων σε χαρτί και ζελατίνες, δηλαδή ένα τμήμα ασφαλείας θα μπορεί να δίνει τα απαραίτητα υλικά σε κάποιο άλλο τμήμα που τα χρειάζεται και δεν τα διαθέτει.
Να σημειώσουμε πως το ίδιο πρόβλημα ισχύει και με τις άδειες κυκλοφορίας γι'αυτό κοιτάξτε να μην κάνετε κανένα λάθος και τις χάσετε, αλίμονό σας!

Related

Κοινωνικά 1651908080307587421

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item