Αύξηση στην τιμή των τσιγάρων και των ποτών

Θυμάστε που σας το λέγαμε πως υπάρχει επερχόμενη αύξηση τιμών σε τσιγάρα και ποτά; Ε λοιπόν ο καιρός έφτασε και λόγω της κοινωνικής αντίδ...

Θυμάστε που σας το λέγαμε πως υπάρχει επερχόμενη αύξηση τιμών σε τσιγάρα και ποτά; Ε λοιπόν ο καιρός έφτασε και λόγω της κοινωνικής αντίδρασης για το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, αποφάσισαν να το πάρουν πίσω.
Όχι να το καταργήσουν για πάντα γι'αυτό προσοχή, κάποια στιγμή θα επανέλθει πάλι!
Αντί λοιπόν για αυτό το μέτρο, αποφάσισαν να αυξήσουν όπως είπαμε την τιμή των τσιγάρων και των ποτών με την δικαιολόγηση πως «αυτοί που επιβαρύνουν το ασφαλιστικό σύστημα θα πληρώνουν και περισσότερα».

Μια τελευταία προσπάθεια να υπερασπιστεί έστω και ηλεκτρονικά, μέσω Twitter, του μέτρου της επιβολής εισιτηρίου 25 ευρώ για εισαγωγή στα δημόσια νοσοκομεία επιχείρησε ο υπουργός Υγείας λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του μέτρου και της επιβολής αύξησης 5 λεπτών στα πακέτα τσιγάρων και καπνού.

Άντε να δούμε που θα μας οδηγήσουν αυτές οι κωλοτούμπες και αυτά τα άτιμα "ισοδύναμα" μέτρα!

Related

Κοινωνικά 5061643347672162345

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item