Έρχεται συγκυβέρνηση από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ;;;

Μετά λοιπόν το άρθρο της JP Morgan που μας λέει πως το 2014 θα έχουμε εκλογές και τις εκλογές αυτές θα τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ,

Μετά λοιπόν το άρθρο της JP Morgan που μας λέει πως το 2014 θα έχουμε εκλογές και τις εκλογές αυτές θα τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ,
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του διεθνούς οίκου, η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θα είναι μεγάλη και θα προκαλέσει πιέσεις στη συγκυβέρνηση, καθώς, όπως σημειώνει, το ΠΑΣΟΚ προβλέπεται να κινηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε διάλυση (σ.σ.: τη συγκυβέρνηση) και σε νέες εκλογές".
τώρα έρχεται ο Μανώλης Γλέζος να απαντήσει στα διάφορα που ακούγονται τώρα τελευταία λέγοντας πως:
«Όσο για την πρόταση που μας ήρθε δείχνει ότι η ΝΔ αποδέχεται ότι έχει χάσει την δύναμή της γι αυτό και ζητά συγκυβέρνηση. Δηλαδή να συγκυβερνήσει το ναδίρ με το ζενίθ» και πρόσθεσε: «Θα εγκαταλείψει η κυβέρνηση την πολιτική του δανεισμού; Θα σταματήσει να αρπάζει από τον λαό για να σώσει τις τράπεζες; Αν το κάνει αυτό, δεν πιστεύω συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε αντίρρηση».
Φυσικά αυτά τα σενάρια ο ΣΥΡΙΖΑ(επίσημα τουλάχιστον), τα απορρίπτει...Τώρα αν θα το δεχτεί αργότερα, εδώ θα είμαστε και θα τα ξαναπούμε!

Related

Κοινωνικά 6396446706111124479

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item