Το βιντεάκι 6 δευτερολέπτων που είναι καλύτερο από πολλές ταινίες

Ποιον νοιάζουν πια τα Grammys;;;Εγώ πάντως το μόνο που θέλω να δω απόψε είναι αυτό το μικρό κλιπάκι κινουμένων σχεδίων του Wayne Unten όπο...

Ποιον νοιάζουν πια τα Grammys;;;Εγώ πάντως το μόνο που θέλω να δω απόψε είναι αυτό το μικρό κλιπάκι κινουμένων σχεδίων του Wayne Unten όπου δείχνει την φανταστική απογείωση της Olivia Wright το 1903, "η πρώτη η οποία πέταξε μαζί με τις ακρίδες της Βόρειας Αμερικής."

Μας λέει λοιπόν πως:
Καθώς πήγαινα τα παιδιά μου στην παιδική χαρά, τράβηξα ζωντανά σε βίντεο μια ακρίδα, χρησιμοποιώντας το iPhone μου.
Αυτό είναι ένα από τα πολλά μικρής διάρκειας κινούμενα σχέδια που έχω φτιάξει για πλάκα. Ίσως να συνεχίσω αυτά βιντεάκια σαν μια σειρά "Αεροπορίας Εντόμων"...ποιος ξέρει!
Ήταν το πρώτο μου πρότζεκτ χρησιμοποιώντας την εφαρμογή TV Paint. "Που είναι η πλάκα σε αυτό το πράγμα;!"
Ακριβώς. Που είναι η πλάκα σε αυτό; Και που είναι η πλάκα γενικότερα θα λέγαμε εμείς; Έτσι και αλλιώς τα περισσότερα στούντιο κινουμένων σχεδίων αυτή την εποχή είναι απλά διαφημιστικές αηδίες χωρίς έμπνευση και ανακυκλώνοντας συνέχεια παλιές ιδέες.

Γι'αυτό και κάτι σαν αυτό είναι πολύ καλύτερο από όλες τις απόψεις. 6 δευτερόλεπτα τα οποία αιχμαλωτίζουν την φαντασία με χιλιάδες διαφορετικές πορείες. Προς τα που κατευθύνεται η Ολίβια; Γιατί; Τί θέλει να βρει; Τι κινδύνους θα αντιμετωπίσει η Ολίβια και τι αποφάσεις θα πάρει για να επιβιώσει;
Ή ίσως τελικά να μου άρεσε τόσο πολύ γιατί πάντα αναρωτιόμουν πως θα ήταν η αίσθηση του να πετάς είτε πάνω σε ένα έντομο είτε σε ένα πουλί είτε ακόμη και σε έναν τεράστιο δράκο!

Ο Wayne Unten ήταν ο επικεφαλής κινουμένων σχεδίων για το Frozen. Εύχομαι να καταφέρει να συνεχίσει αυτή την σειρά με τα έντομα! Μπορείτε να ακολουθείτε την δουλειά εδώ.

Related

Διασκέδαση 2382362342368982378

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item