Το περιοδικό του "δρόμου" από Τετάρτη 29 Ιανουαρίου και στην Θεσσαλονίκη

Συμπληρώνοντας ακριβώς έναν χρόνο από την δημιουργία του πρώτου περιοδικού που θα το διανέμουν αποκλειστικά άτομα από ευπαθείς κοινωνικέ...

Συμπληρώνοντας ακριβώς έναν χρόνο από την δημιουργία του πρώτου περιοδικού που θα το διανέμουν αποκλειστικά άτομα από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες(άστεγοι, άνεργοι και γενικά άτομο κάτω από το όριο της φτώχειας), τώρα επιτέλους αυτή η προσπάθεια προχωράει ένα βήμα παραπάνω και ξεκινάει από αύριο Τετάρτη 29 Ιανουαρίου και στην Θεσσαλονίκη.


Έτσι λοιπόν και οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, θα μπορούν να αναζητήσουν και να προμηθευτούν από τους ανθρώπους με το κόκκινο γιλέκο το περιοδικό που δημιουργήθηκε για να "παλέψει" κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Σήμερα, στο δίκτυο των ανθρώπων που πουλάνε την «σχεδία» στην Αθήνα είναι ενταγμένοι πάνω από 150 άνθρωποι, όλων των ηλικιών (από 20 ως 70 χρόνων), άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι συνθέτουν το δίκτυο της "σχεδίας". Το περιοδικό πωλείται αποκλειστικά και μόνο στους δρόμους της πόλης από τους διαπιστευμένους πωλητές, οι οποίοι λαμβάνουν το 50% (1,5 ευρώ) από την τιμή πώλησης του περιοδικού το οποίο κοστίζει 3 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες: 
Περιοδικό Δρόμου "σχεδία", 213 0231220
Φράγκων 24, Θεσσαλονίκη 
Φαβιέρου 39Α, Αθήνα

Related

Κοινωνικά 3862404938339172338

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item