Έρχονται 24ωρες απεργίες από την Τρίτη στη ΔΕΗ

Ενόψει λοιπόν της συζήτησης στη Βουλή για την αποκρατικοποίηση των δικτύων μεταφοράς(ΑΔΜΗΕ), οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στη ΔΕΗ αποφάσι...

Ενόψει λοιπόν της συζήτησης στη Βουλή για την αποκρατικοποίηση των δικτύων μεταφοράς(ΑΔΜΗΕ), οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στη ΔΕΗ αποφάσισαν επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες.

Τα σωματεία μάλιστα ετοιμάζουν και συγκέντρωση την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 3:30μ.μ. ξεκινώντας από την πλατεία Κοραή και φτάνοντας μέχρι την πλατεία Συντάγματος όπου και θα περιμένουν μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Ανέφεραν ακόμη πως η ένταση και η διάρκεια των κινητοποιήσεων θα εξαρτηθεί και από το πόσο μεγάλη θα είναι η συμμετοχή των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις.

Τάσσονται επίσης κατά των αποκρατικοποιήσεων για δίκτυα μεταφοράς καθώς όπως λένε η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος θα συνοδευθεί από αυξήσεις στα τέλη χρήσης των δικτύων, οι οποίες αυξήσει θα περάσουν έπειτα στα τιμολόγια.

Related

Κοινωνικά 78384011772455161

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item