Αφού βγήκε η Ιρλανδία από το μνημόνιο, μας δανείζει κιόλας από πάνω!

Αφού λοιπόν η Ιρλανδία κατάφερε και βγήκε επιτέλους από τα μνημόνια του Δ.Ν.Τ και της Ε.Ε και είναι και πάλι ένα "κανονικό" ...

Αφού λοιπόν η Ιρλανδία κατάφερε και βγήκε επιτέλους από τα μνημόνια του Δ.Ν.Τ και της Ε.Ε και είναι και πάλι ένα "κανονικό" μέλος της Ευρωζώνης(εδώ γελάμε), οφείλει να συμμορφωθεί με τη συμφωνία διάσωσης της Ελλάδας και από μέρους της θα προχωρήσει στην πληρωμή 126 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα με στόχο τη μείωση του ελληνικού χρέους.


Σε ένα επιπλέον σημάδι επιστροφής στην ομαλότητα των κρατών της ΕΕ, μετά την έξοδο από το πρόγραμμα της τρόικας, η Ιρλανδία θα αρχίσει τώρα να συνεισφέρει στη διάσωση της Ελλάδας. Μόλις 36 ώρες μετά το τέλος του προγράμματος, ο κυβερνητικός συνασπισμός επιβεβαίωσε ότι θα παράσχει οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα".

Έτσι να τα βλέπουμε αυτά γιατί μερικοί αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν το "κακό σπυρί" που πρέπει να το σπάσουμε αναγκαστικά. Αλλά τέτοιες ειδήσεις φυσικά και δεν μπαίνουν συχνά κάτω από το φως της δημοσιότητας ούτε αναφέρονται από τους δημοσιογράφους της χώρας γιατί μπορεί και να ξυπνήσει κανένας πολίτης σε αυτή τη χώρα και να έχουμε παρατράγουδα...

Related

Οικονομικά 8835712681828002530

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item