Τι να μας κάνει το δικαστήριο και οι πλαστές πινακίδες όταν στην Μαλαισία έχει ήλιο;;;

Σιγά μην καθόταν να σκάσει. Στην εξωτική Μαλαισία των 30 βαθμών Κελσίου και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ βρίσκεται από...

Σιγά μην καθόταν να σκάσει. Στην εξωτική Μαλαισία των 30 βαθμών Κελσίου και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ βρίσκεται από σήμερα το πρωί το πρόσωπο των ημερών ο πρώην υπουργός της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης.Όταν ο κ. Λιάπης(που μόνο κύριος δεν είναι αλλά τέλος πάντων) εμφανίστηκε στην πύλη που οδηγούσε στη φυσούνα του αεροσκάφους έγινε αμέσως αντιληπτός από τους επιβάτες της ίδιας πτήσης και η παρουσία του όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Εκείνος προσπάθησε να περάσει όσο απαρατήρητος μπορούσε, πότε χαμηλώνοντας το βλέμμα του και πότε κοιτώντας επίμονα προς την τζαμαρία της πύλης.

Ο κ. Λιάπης ήταν αυτός που είχε αποκαλύψει το ταξίδι του στην Ασία, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Είχε πει κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στον ανακριτή  ότι το αυτοκίνητο το είχε σε αποθήκη στο Πόρτο Ράφτη κι επειδή θα φύγει για ταξίδι στην Ασία το έβγαλε για να μην μείνει από μπαταρία.
Γιατί είμαι σίγουρος ότι όλοι σας όταν βγάζετε το αμάξι για μια βόλτα για να μην μείνει από μπαταρία, βάζετε τις πλαστές πινακίδες και γυρνάτε όλη την Αθήνα.
Σήμερα το πρωί  ο Μιχάλης Λιάπης δεν εμφανίστηκε στο αυτόφωρο. Ο δικηγόρος του επικαλέστηκε σαν δικαιολογία τα προβλήματα υγείας (είχε ταλαιπωρηθεί από ανεύρυσμα που εμφανίστηκε ξαφνικά όπως είπαν κατά τη διάρκεια... extreme sport) που είχε πριν λίγο καιρό ο πρώην υπουργός. Και μπορεί τα προβλήματα αυτά δήθεν να μην τον "άφησαν" να πάει στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, όμως δεν τον εμπόδισαν να ταξιδέψει στην Μαλαισία μέσω Κατάρ για... διακοπές! Τελικώς η εκδίκαση της υπόθεσης πλαστογραφίας του αναβλήθηκε για τις 30 Δεκεμβρίου.

Και στο ενδιάμεσο διάστημα ο πρώην υπουργός(μεταφορών μάλιστα) θα απολαύσει τις διακοπές του μακριά από τις σκοτούρες των Αθηνών, τα μικροαστικά παράπονα των καθημερινών πολιτών όπως όλοι μας επειδή ξέχασε να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας (επί δύο χρόνια, αλλά... ποιος μετράει).

Να φανταστούμε πως τα έξοδα του ταξιδιού που κάνει ο κ. Λιάπης στην εξωτική Μαλαισία δεν είναι πολύ μεγαλύτερα των εξόδων που ποτέ δεν μπήκε στην διαδικασία να καταβάλλει ο πρώην υπουργός στο ελληνικό κράτος για να κυκλοφορεί το τζιπ του νόμιμα...

Related

Κοινωνικά 7484963848211380161

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item