Φεύγει από τον ζυγό του ΔΝΤ και της Ε.Ε η Ιρλανδία;;;

Μια ημέρα αφού ο Όλι Ρεν δήλωσε ότι η Ιρλανδία έχει «πολλές πιθανότητες» να εξέλθει ομαλά από τη δανειακή της σύμβαση χωρίς να χρειαστεί π...

Μια ημέρα αφού ο Όλι Ρεν δήλωσε ότι η Ιρλανδία έχει «πολλές πιθανότητες» να εξέλθει ομαλά από τη δανειακή της σύμβαση χωρίς να χρειαστεί προληπτικές πιστώσεις, ο υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας Μάικλ Νούναν, δήλωσε πως η Ιρλανδία ετοιμάζεται να γίνει η πρώτη χώρα της ευρωζώνης που φεύγει από μια δανειακή σύμβαση έπειτα από την ολοκλήρωση του προγράμματος διάσωσης της οικονομίας της και αυτό χωρίς καμία άλλη "βοήθεια"!


Να θυμίσουμε πως η Ιρλανδία είχε υπογράψει μια τριετή δανειακή σύμβαση ύψους 67,5 δισεκατομμυρίων ευρώ με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, και οι όροι που προέβλεπε το μνημόνιο που είχε συνάψει όσον αφορά τους προϋπολογισμούς της και την οικονομική της πολιτική, τελειώνουν επίσημα στις 7 Δεκεμβρίου.

Έτσι να τα βλέπουμε αυτά γιατί μερικοί αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν το "κακό σπυρί" που πρέπει να το σπάσουμε αναγκαστικά. Αλλά τέτοιες ειδήσεις φυσικά και δεν μπαίνουν συχνά κάτω από το φως της δημοσιότητας ούτε αναφέρονται από τους δημοσιογράφους της χώρας γιατί μπορεί και να ξυπνήσει κανένας πολίτης σε αυτή τη χώρα και να έχουμε παρατράγουδα...

Related

Οικονομικά 7492531464506997134

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item