Παράταση για την αποπληρωμή των δανείων σε Ιρλανδία και Πορτογαλία αλλά η Ελλάδα ακόμα χαίρετε που έμεινε "τουλάχιστον" στην Ευρωζώνη

Καταλάβατε λοιπόν τι έγινε;Η Ευρώπη αποφάσισε πως η Ιρλανδία και η Πορτογαλία δικαιούνται παράταση αποπληρωμής των δανείων αλλά η Ελλάδα π...

Καταλάβατε λοιπόν τι έγινε;Η Ευρώπη αποφάσισε πως η Ιρλανδία και η Πορτογαλία δικαιούνται παράταση αποπληρωμής των δανείων αλλά η Ελλάδα που έχει δεχτεί 10 φορές χειρότερες αποφάσεις και συνθήκες εξαθλίωσης, δεν δικαιούται τίποτα. Άλλωστε γιατί να να μας δοθεί παράταση;Λες και αντιδράμε σε τίποτα;Απλά καθόμαστε αμέτοχοι και δεχόμαστε ότι και να αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς!


Στην Πορτογαλία όμως οι αντιδράσεις δεν σταμάτησαν ποτέ και γι'αυτό μπόρεσε και πέτυχε αυτό το αποτέλεσμα. Η αγανάκτηση του κόσμου νίκησε τις μισαλλοδοξίες της Ευρωζώνης!

Η απόφαση καλύπτει τα δάνεια που έχουν λάβει η Ιρλανδία κι η Πορτογαλία από τον μηχανισμό του EFSF, του πρώτου ταμείου δανειακής χορήγησης που έχει συστήσει η Ευρωζώνη. Για τα δάνεια από τον EFSM θα υπάρξει νέα συνάντηση.

Οι λεπτομέρειες για τη χαλάρωση των δανειακών υποχρεώσεων της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας επεξεργάζονται σε συνεργασία με τους διεθνείς δανειστές τους, επεσήμανε ο επικεφαλής του Eurogroup Γιερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος ευελπιστεί πως αυτές θα παρουσιασθούν στους υπουργούς της Ευρωομάδας «πιθανώς τον Απρίλιο».

Related

Οικονομικά 7351226676496897399

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item