Η Puma εγκαταλείπει την αγορά της Ελλάδας, της Κύπρου και της Βουλγαρίας

Η ανάπτυξη παίρνει σάρκα και οστά καθώς φεύγουν σιγά-σιγά όλες οι μεγάλες εταιρείες...

Η γερμανική εταιρεία στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της σχεδιάζει το κλείσιμο 90 μη κερδοφόρων καταστημάτων και μάλιστα προσανατολίζεται πλέον σε πιο αναδυόμενες αγορές. Η εταιρεία ανακοίνωσε μάλιστα ότι κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2012 τα αποτελέσματά της ήταν χειρότερα των προσδοκιών: η εταιρεία αθλητικών ειδών ανακοίνωσε -μετά φόρων- ζημιές 42,6 εκατ. ευρώ το δ' τρίμηνο του 2012 έναντι κερδών 33,1 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Σημειώνεται ότι δεν θα σταματήσει η παρουσία της συγκεκριμένης φίρμας στην Ελλάδα, καθώς πρόσφατα η οικογένεια Φάις ανέλαβε επισήμως τη διανομή των αθλητικών ειδών της γερμανικής πολυεθνικής Puma για την Ελλάδα, έχοντας πλέον στην ευθύνη της τη χονδρική διανομή των συγκεκριμένων ειδών αλλά και τη διαχείριση των υφιστάμενων μονοθεματικών καταστημάτων της φίρμας.

Related

Οικονομικά 3939014315533739386

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item