Η Μέρκελ θα περιμένει τις γερμανικές εκλογές και μετά θα γίνει το κούρεμα!

--> Η Μέρκελ απ'ότι φαίνεται βάζει την προσωπική της καριέρα πάνω και από την Ελλάδα αλλά και γενικά πάνω από την Ευρωζώνη. Με ...

-->
Η Μέρκελ απ'ότι φαίνεται βάζει την προσωπική της καριέρα πάνω και από την Ελλάδα αλλά και γενικά πάνω από την Ευρωζώνη. Με αυτό το σκεπτικό όμως όχι μόνο δεν θα υπάρξει λύση αλλά το αδιέξοδο θα επεκταθεί και άλλο...Η New York Times προτείνει ως την μοναδική λύση ένα "πραγματικό" κούρεμα και όχι το κούρεμα για ακόμη μια φορά να περάσει πάλι ως χρέος στις πλάτες του ελληνικού λαού. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν πως μερικοί "γύπες" πρέπει να χάσουν κάποια από τα εκατοντάδες εκατομμύρια τους εάν θέλουμε να δούμε σαφή βελτίωση των συνθηκών!

Το "πραγματικό κούρεμα" του χρέους θα ήταν περισσότερο αποτελεσματικά απ'ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα. "Κάτι τέτοιο έχει μετατεθεί, για πολιτικούς λόγους, μετά τις γερμανικές εκλογές", σημειώνεται στο δημοσίευμα της αμερικάνικης εφημερίδας. "Η Ελλάδα μπορεί να μην αντέξει μέχρι τις γερμανικές εκλογές", αναφέρει στην συνέχεια.

"Αυτό που χρειάζεται η ελληνική οικονομία ώστε να είναι βιώσιμη μακροπρόθεσμα, είναι επιθετικά μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης, μεταξύ αυτών, δημόσιες επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό των λιμανιών και των υποδομών, φορολογικές ελαφρύνσεις για την ενθάρρυνση των εξαγωγών και καλύτερη δημόσια εκπαίδευση".

Εκεί πρέπει να στηριχθούν τα πάντα γιατί δυστυχώς η νοοτροπία μας είναι αυτή που μας έχει οδηγήσει σε αυτό το σημείο της απάθειας απέναντι στην εκμετάλλευση που γίνεται εις βάρος μας!

Related

Κοινωνικά 28314446527082092

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item