Είστε όλοι για τα πανηγύρια...

--> Ένα Μνημόνιο δεν είναι ικανοί να διαβάσουν αλλά τα ζεϊμπέκικα μια χαρά ξέρουν να τα χορεύουν...

-->
Ένα Μνημόνιο δεν είναι ικανοί να διαβάσουν αλλά τα ζεϊμπέκικα μια χαρά ξέρουν να τα χορεύουν...Στο πάρτι που έδωσε για την ονομαστική του εορτή ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση η κυρία Διαμαντοπούλου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο (όπως άλλωστε της αρέσει). Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ η κ. Διαμαντοπούλου χόρεψε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και καταχειροκροτήθηκε.

Μάλιστα Στο πάρτι ήταν όλοι οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ,  ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Σάκης Οικονόμου, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Χρ. Πρωτόπαπας ενώ γύρω στα μεσάνυχτα έκανε την εμφάνισή του και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρας.

Επίσης, παρόντες ήταν η κυρία Αλεξία Μπακογιάννη, ο αδελφός της δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης αλλά και αρκετοί δημοσιογράφοι κυρίως τηλεοπτικοί.

Έτσι λοιπόν αφού έλυσαν όλες τους τις υποθέσεις, πέρασαν όλα τα μέτρα τα οποία ήθελαν, εξαθλίωσαν και άλλο τις ζωές μας, είπαν να βγούνε να ξεσπάσουν λίγο στο πάρτι του Παπαδόπουλου (όπως λέγαμε μικροί)...

Related

Κοινωνικά 7315727504310859974

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item