Είστε έτοιμοι για την τουαλέτα που ελέγχετε απλά και μόνο από το κινητό σας;

Ναι καλά ακούσατε. Κάθε μέρα πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει κάτι που θα μας εκπλήξει τόσο πολύ αλλά κάθε μέρα βγαίνουμε λάθος!


Ναι καλά ακούσατε. Κάθε μέρα πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει κάτι που θα μας εκπλήξει τόσο πολύ αλλά κάθε μέρα βγαίνουμε λάθος!Ευτυχώς η...-δεν ξέρω πως να το πω- που επικρατεί αυτή την εποχή μας επιτρέπει να βλέπουμε τέτοιες "λαμπρές" ιδέες που βλέπουν το φως της ημέρας. Η τεχνολογία, ευτυχώς ή δυστυχώς, προχωρά με αλματώδεις ρυθμούς αλλά αντί να προσπαθήσουμε να λύσουμε πρώτα τα σημαντικότερα προβλήματά μας "κατεβάζουμε" ιδέες που μπορεί να είναι -ουάου και κουλ- αλλά δεν θα αλλάξουν την καθημερινότητα ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο.

Μια ατελείωτη στασιμότητα λοιπόν παρά την υποτιθέμενη τεχνολογική εξέλιξη. Ας δούμε λοιπόν και την τουαλέτα που την ελέγχεις ασύρματα μόνο με το smartphone σου αν δεν έχεις διάθεση να ακουμπάς την τουαλέτα σου!

Πως δουλεύει λοιπόν η ελεγχόμενη με Bluetooth τουαλέτα; Σύμφωνα με τον κατασκευαστή απλά κατεβάζεις την κατάλληλη εφαρμογή και αμέσως θα είσαι στην θέση να καθαρίσεις, να σηκώσεις, να κατεβάσεις το κάθισμα ή ακόμα και να πατήσεις το καζανάκι και όλα αυτά ασύρματα. Επιπλέον έχετε την δυνατότητα να παίζετε μουσική από το κινητό σας καθώς η "hi-end" αυτή τουαλέτα διαθέτει ηχεία (ώστε να μην ακούγονται και οι "δυσάρεστοι" ήχοι).

Αν αυτό δεν σας φτάνει, επίσης καταγράφει καθημερινά τις κινήσεις του εντέρου σας, χάρη στην ειδική εφαρμογή Ημερολόγιο Τουαλέτα.

Η τιμή είναι στα $4,540 (3,449 ευρώ) και αναμένεται να βγει τον Φεβρουάριο του 2013 γι'αυτό τρέξτε από τώρα για τις κρατήσεις για να μην χάσετε αυτό το μοναδικό υπερθέαμα της τεχνολογίας...

Related

Διασκέδαση 930245661749982012

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item