Επιτέλους κατάσχεση ακίνητης και κινητής περιουσίας του Λαυρεντιάδη

--> Με το θέμα του τεραστίου διαστάσεων σκάνδαλο γύρω από το όνομα του Λαρευντιάδη έχουμε ασχοληθεί πάμπολλες φορές και θα συνεχίσ...

-->
Με το θέμα του τεραστίου διαστάσεων σκάνδαλο γύρω από το όνομα του Λαρευντιάδη έχουμε ασχοληθεί πάμπολλες φορές και θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη ή μέχρι να κουκουλωθεί πλήρως το θέμα από τους σάπιους κυβερνήτες μας!Σήμερα λοιπόν έσκασε η είδηση πως το Πρωτοδικείο αποφάσισε την συντηρητική (τώρα τι ακριβώς εννοούν συντηρητική κατάσχεση μόνο αυτοί ξέρουν) κατάσχεση όλων των κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και των 29 συγκατηγορουμένων του...

Το δικαστήριο έκανε δεκτή προσφυγή, που κατέθεσαν μέτοχοι της παλαιάς τράπεζας, επικαλούμενοι ζημία την οποία υπέστησαν από τις εν αγνοία τους ενέργειες του έως πρότινος ισχυρού άνδρα, αλλά και στελεχών της Proton Bank.

Το δικαστήριο διατάσσει ότι σε καθεστώς κατάσχεσης είναι όλα τα περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται στην κατοχή των κατηγορουμένων, αλλά και όσα βρίσκονται «σε χέρια τρίτων» μέχρι το συνολικό ποσό των 8,8 εκ. ευρώ.

Άντε να δούμε τι θα γίνει και με αυτή τη σκανδαλάρα και αν θα την κουκουλώσουν ή όχι...

Related

Κοινωνικά 4804146190019586572

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item