Παραλήρημα του Τζήμερου κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Όλοι λένε συνέχεια πόσο επικίνδυνη είναι η Χρυσή Αυγή και μάλιστα η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, δήλωσε στην εκπομπή "Πρωτα...

Όλοι λένε συνέχεια πόσο επικίνδυνη είναι η Χρυσή Αυγή και μάλιστα η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, δήλωσε στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές" πως το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η Χρυσή Αυγή.

Τώρα λοιπόν ο αρχηγός της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος, ενστερνίστηκε την άποψη ενός στελέχους του κόμματος του και ανέβασε στο Facebook την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο επικίνδυνος από τη Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η Χρυσή Αυγή ασκεί μόνο βία. Συγκριτικά με το κακό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ που ασκεί τη βία της εξουσίας επάνω σε χιλιάδες ανθρώπους συγχρόνως και η οποία μεταβιβάζεται σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο επικίνδυνος για τον τόπο και την Ευρώπη ολόκληρη. Τις κορδελίτσες περί ναζιστών και φασιστών, τυλίξτε τις στα κενά κουτάκια της σκέψης σας. Πιο φασίστες, πιο παρανοϊκοί, πιο ολοκληρωτικοί από τον ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του, δεν υπάρχουν. Οι Χρυσαυγίτες, έχουν έστω μια ιδεολογία. Οι Συριζαίοι δεν έχουν τίποτα, δεν αγαπούν ούτε τον Έλληνα, ούτε τη χώρα, όπως έστω εντελώς λάθος, αγαπάει η Χρυσή Αυγή. Αν η Χρυσή Αυγή είναι το αυγό του φιδιού, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φίδι.»

Related

Κοινωνικά 5649951817695446571

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item