Νιώθετε τις αυξήσεις του ρεύματος...να "ρέουν" μέσα σας;;;

Σας το λέγαμε πως μέσα στο νέο Μνημόνιο υπάρχει και όρος για νέες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα που κυριολεκτικά θα σας κάνουν να πάθετ...

Σας το λέγαμε πως μέσα στο νέο Μνημόνιο υπάρχει και όρος για νέες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα που κυριολεκτικά θα σας κάνουν να πάθετε ηλεκτροπληξία...


Η Τρόικα πιέζει την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για τη σταδιακή κατάργηση των ρυθμιζόμενων τιμών ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Έτσι λοιπόν η ΔΕΗ  εισηγείται προς τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και το υπουργείο περιβάλλοντος τη 13η επιβάρυνση των νοικοκυριών μέσα σε δύο χρόνια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», η επιχείρηση εισηγείται την αύξηση 37% σε τρεις δόσεις.

Η πρώτη θα είναι την 1η Ιανουαρίου του 2013, οπότε και το ΥΠΕΚΑ μαζί με το υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να εκδώσουν τη σχετική απόφαση της αναπροσαρμογής των τιμολογίων, η δεύτερη δόση θα έλθει την 1η Μαρτίου και η τρίτη την 1η Ιουλίου, οπότε και τα τιμολόγια θα έχουν απελευθερωθεί πλήρως.

Προφανώς και η κυβέρνηση θα θεσπίσεις ειδικά τιμολόγια για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού αλλά το θέμα είναι εάν θα προχωρήσει απλά σε μικρή αύξηση ή εάν η αύξηση θα είναι μηδαμινή! Όπως και να'χει το θέμα ετοιμαστείτε για...ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα!

Related

Οικονομικά 648393056828635468

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item