Η καταστροφή του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου είναι ένα...όνειρο!

Είναι ξημερώματα της 21ης Δεκέμβρη του 2012 και όλος ο κόσμος περιμένει πανικόβλητος το τέλος του κόσμου. Άλλοι αγκαλιά, άλλοι με το ταί...


Είναι ξημερώματα της 21ης Δεκέμβρη του 2012 και όλος ο κόσμος περιμένει πανικόβλητος το τέλος του κόσμου. Άλλοι αγκαλιά, άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με την οικογένειά τους και γενικά αγαπημένα πρόσωπα...Ξαφνικά το έδαφος αρχίζει να "κουνιέται" βίαια και να ανοίγει...Από τον ουρανό, κομμάτια αστεροειδών αρχίζουν να σκάνε στη Γη και άνθρωποι να τρέχουν πάνω-κάτω πανικόβλητοι!

Και τώρα μπορείτε να ξυπνήσετε από το όνειρο και να σηκωθείτε από το ζεστό σας κρεβατάκι και να ξεκινήσετε την μέρα σας! Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αληθινά παρά μόνο μια εικόνα του πανικού που έχει δημιουργηθεί από τους ανθρώπους...

Πράγματι το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει στις 21 Δεκέμβρη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτομάτως είναι και το τέλος του κόσμου την ημέρα εκείνη. Απλά για τους Μάγια ένας χρονικός κύκλος κλείνει την ημέρα αυτή καθώς αυτός ο αρχαίος πολιτισμός δεν όριζε το χρόνο με μήνες, έτη και ώρες όπως σήμερα, αλλά με κύκλους ζωής. Ένας κύκλος ζωής για τους Μάγια κλείνει 21 Δεκέμβρη και παράλληλα ένας νέος κύκλος ζωής αρχίζει.

Καμία σχέση λοιπόν με συντέλεια του κόσμου και σενάρια καταστροφής του κόσμου! Το μόνο που θα συμβεί θα είναι μια σπάνια ευθυγράμμιση τεσσάρων πλανητών λίγο πριν βγει ο ήλιος.

Related

Διασκέδαση 3754595069860387906

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item