Ο Πάγκαλος στο πλευρό του Σαμαρά

Το έχετε βάλει σκοπό να κρατήσετε αυτή τη κυβέρνηση με νύχια και με δόντια ε; Γιατί δηλαδή να μην διαλυθεί; Σε τι έχει κάνει πρόοδο ως ...

Το έχετε βάλει σκοπό να κρατήσετε αυτή τη κυβέρνηση με νύχια και με δόντια ε; Γιατί δηλαδή να μην διαλυθεί; Σε τι έχει κάνει πρόοδο ως τώρα και σε ποιο επίπεδο έχει βελτιώσει την καθημερινότητα των ελληνικού λαού;


Εμείς το μόνο που βλέπουμε είναι τα γνωστά "δήθεν" παζάρια τους, νέες περικοπές και νέες περικοπές (φυσικά για χάρη των πολιτών)...Σας κόβουμε δηλαδή λεφτά ώστε να φτάσουμε στο σημείο να μην μπορείτε να ζείτε πια και όταν μας καπνίσει θα σας κάνουμε "δώρο" μερικά από αυτά που σας κόψαμε για να δείτε πόσο μεγαλόψυχοι και φιλεύσπλαχνοι είμαστε!

«Ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύει ότι μπορεί να διατηρήσει αυτή την κυβέρνηση» είπε ο Θόδωρας μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, ενώ τόνισε ότι δεν βλέπει τη διάλυση της παρούσας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.
Ο Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την άποψή του ότι θα πρέπει να «μπει» στην κυβέρνηση ο κ. Βενιζέλος μαζί με τους 2-3 βασικούς συνεργάτες του όπως και ο κ. Κουβέλης με 2-3 δικά του στελέχη.
Φυσικά για να καταφέρουν να μας αλλάξουν τα φώτα όλοι μαζί και να μην επωμιστεί μόνο ο Σαμαράς την αποτυχία...

Καταλάβατε λοιπόν; Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας και εμείς χαιρόμαστε! Αλλά δεν φταίει κανένας άλλος αλλά το σάπιο το κεφάλι μας που μας οδήγαγε τόσα χρόνια να ψηφίζουμε ρουσφετολογόντας τους ίδιους μ@λ@κες ξανά και ξανά!

Related

Κοινωνικά 3614760239471180125

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item