Φτάνει πια αυτή η ηλιθιότητα με τους θανάτους στο διαδίκτυο

Αυτό το πράγμα με το τι ανεβαίνει και βλέπει το φως στο ίντερνετ έχει γίνει πια ενοχλητικό... Ειδικά αυτό που όλοι έχετε παρατηρή...

Αυτό το πράγμα με το τι ανεβαίνει και βλέπει το φως στο ίντερνετ έχει γίνει πια ενοχλητικό...


Ειδικά αυτό που όλοι έχετε παρατηρήσει του τύπου "Πέθανε ο/η...". Και δώσε όλοι κατευθείαν να πατήσουν να διαβάσουν την βλακεία του καθενός και να του δώσει μερικά λεφταδάκια ακόμα. Βάλτε ρε παιδιά το μυαλουδάκι σας να δουλέψει, έστω και λίγο. Δεν θα χρειαστεί παραπάνω για να καταλάβετε την βλακεία που δέρνει μερικούς.

Μια να πεθάνουμε τον ένα, μια τον άλλο, φτάνει πια αυτό το πράγμα και ιδιαίτερα σε αυτό το περίφημο "blog χρηστών" της ζούγκλας. Ο καθένας μπορεί να μπει και να γράψει ότι του κατέβει. Μην ξεχνάμε πως πέρυσι η περίφημη είδηση περί ενδεχόμενης χρεοκοπίας που ανέβασε κάποιος ανόητος εκεί πέρα και αμέσως όλα τα site και blogs  άρχισαν να αναδημοσιεύουν μανιωδώς είχε ανέβει σε αυτή τη σελίδα.

Αυτή τη φορά αποφάσισαν να είναι ακόμη πιο εμπνευσμένοι και να "πεθάνουν" τον ιδιοκτήτη του site, τον Τριανταφυλλόπουλο. Έξυπνο αλλά καθόλου πετυχημένο.

Και το θέμα είναι πως όταν έρθει το μοιραίο (χτύπα ξύλο), δεν θα ξέρουμε αν θα πρέπει να το πιστέψουμε ή όχι...

Related

Κοινωνικά 1587875030389854815

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item