Άρχισε ο ΣΥΡΙΖΑ να μαζεύει τα αποκαΐδια του ΠΑΣΟΚ

Επίσης εάν συνεχίσει σε αυτό το βιολί ο Αλεξάκης καλά θα είναι να αναλάβει και τα χρέη του ΠΑΣΟΚ καθώς απ'ότι μαθαίνουμε έχουν προβ...

Επίσης εάν συνεχίσει σε αυτό το βιολί ο Αλεξάκης καλά θα είναι να αναλάβει και τα χρέη του ΠΑΣΟΚ καθώς απ'ότι μαθαίνουμε έχουν προβλήματα με την καταβολή των δεδουλευμένων στους υπαλλήλους...Και μέσα στην γενικότερη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας φαίνεται ως το "μάνα εξ'ουρανού" για τους απανταχού Πασοκτζήδες!

Ο Μιχελογιαννάκης, ένας από τους γνωστούς κωλοτούμπες καθώς είχε εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ το 2009 και λίγο πριν τις εκλογές του Μαίου είχε πάει με την ΔΗΜΑΡ, θα ανήκει πλέον στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Ο βουλευτής πριν ανακοινώσει τη συνεργασία του με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Related

Κοινωνικά 2596374811073511058

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item