Υπάρχει και η επιλογή να παραιτηθείς Κακλαμάνη

Μας το παίζεις και ιστορία ότι τάχα μου δεν θα ψηφίσεις εάν έρθουν και άλλα μέτρα στην Βουλή. Θα έρθουν και θα τα ξαναψηφίσεις και το ξ...

Μας το παίζεις και ιστορία ότι τάχα μου δεν θα ψηφίσεις εάν έρθουν και άλλα μέτρα στην Βουλή. Θα έρθουν και θα τα ξαναψηφίσεις και το ξέρεις! Και αφού νιώθεις ντροπή μπορείς να πάρεις το καπελάκι σου, να παραιτηθείς από όλα τα δικαιώματα που έχεις και θα έχεις σαν βουλευτής και μετά να κάνεις ζωή χαρισάμενη χωρίς όμως τα χρήματα του ελληνικού λαού. Τότε και μόνο τότε μόνο θα τηρήσεις αυτά που λες...

Δεν είμαι καθόλου ευτυχής. Ντροπή αισθάνομαι. Άλλα έλεγα στους ψηφοφόρους μου στα Σεπόλια, στα Πατήσια και το Παγκράτι και άλλα ψήφισα. Η διαβεβαίωση αυτή δόθηκε μέσα στο Κοινοβούλιο. Έχω ξεκαθαρίσει τα της συνείδησής μου, αν έρθουν και άλλα μέτρα» είπε, μιλώντας στο Βήμα FM.

Μην νομίζεις πως θα σε ξεχάσουμε...Την άνοιξη που απ'ότι φαίνεται θα έρθουν και νέα μέτρα, θα δούμε αν τα τιμάς τα παντελόνια που φοράς και εσύ και οι περισσότεροι σάπιοι εκεί μέσα!

Related

Κοινωνικά 8162839188470589114

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item