Αυτό το "με εντολή Σαμαρά", μας σηκώνεται η τρίχα!!!

Προσπαθεί τώρα ο Σαμαράς να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και προχωρά στην απόφαση να παγώσουν όλες οι διαδικασίες για τη χορήγηση ελληνικής ι...

Προσπαθεί τώρα ο Σαμαράς να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και προχωρά στην απόφαση να παγώσουν όλες οι διαδικασίες για τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας και να προωθηθούν νέες νομοθετικές ρυθμίσεις μέσα σε μια εβδομάδα.

Η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών έγινε γνωστή μέσω εγκυκλίου η οποία απεστάλη σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και με βάση αυτή καλούνται να μην δέχονται νέα αιτήματα για χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας, να μην εξετάζονται οι φάκελοι, αλλά και να μην ορκίζονται αλλοδαποί που ζητούν ή έχουν ήδη ζητήσει να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.
Εν όψει προσεχούς δημοσιεύσεως της αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορά στον έλεγχο της συνταγματικότητας των άρθρων 1Α και 24 του ν. 3838/2010, παρακαλείσθε όπως αναστείλετε τη διαδικασία απονομής Ιθαγένειας ( υποβολή νέων αιτημάτων, εξέταση φακέλου, δημοσίευση απόφασης, ορκωμοσία, εγγραφή στα δημοτολόγια) όλων των σχετικών αιτήσεων που βασίζονται στα προαναφερθέντα άρθρα.
Παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε σχετικά τους Δήμους της χωρικής σας αρμοδιότητας.
Έτσι λοιπόν όλα τα μεγάλα site που σέβονται τον εαυτό τους (και το πορτοφόλι τους) άρχισαν τις μεγαλεπήβολες φράσεις του τύπου : "Η πρωθυπουργάρα μας αυτό και ο τρισμέγιστος Σαμαράς το άλλο" και μας έχουν φλομώσει στην υποκρισία και την βλακεία.

Μην αγχώνεστε και σταματήστε και λίγο το γλύψιμο...Αλλά θα μου πείτε κάπως πρέπει να κερδίσετε και τις κρατικές διαφημίσεις στα site σας. Μπρος στο χρήμα τι'ναι λίγο σάλιο παραπάνω...

Related

Κοινωνικά 4592732337383574560

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item