Γιατί ενώ είναι παράνομα τα συγκεκριμένα τηλεπαιχνίδια συνεχίζουν να προβάλλονται;

Σύμφωνα με το ΕΣΡ, τα εν λόγω τηλεπαιχνίδια δεν είναι αδειοδοτημένα από την αρμόδια αρχή ελέγχου τυχερών παιγνίων και ως τούτου δεν μπο...

Σύμφωνα με το ΕΣΡ, τα εν λόγω τηλεπαιχνίδια δεν είναι αδειοδοτημένα από την αρμόδια αρχή ελέγχου τυχερών παιγνίων και ως τούτου δεν μπορούν να προβάλλονται από την τηλεόραση.


Παρά όμως την απόφαση αυτή και τα πρόστιμα που πέφτουν βροχή, τα δύο κανάλια συνεχίζουν απροκάλυπτα να προβάλουν τα συγκεκριμένα τηλεπαιχνίδια και να κονομάνε εις βάρος των πολιτών που τηλεφωνούν για να..."αλλάξουν την ζωή τους"!

Το Συμβούλιο επέβαλε δυο πρόστιμα στον Antenna (100.000 και 200.000) και τρία στο Μακεδονία TV (100.000, 150.000 και 150.000) για την προβολή των τηλεπαιχνιδιών Τηλεκύβος και Call for cash.

Μήπως είναι ώρα να επέμβει κανένας και κυρίως το θέμα είναι αν θα πληρώσουν τα πρόστιμα αυτά ή θα τους γίνει "ευνοϊκή ρύθμιση" για καμιά 200αρια χρόνια!

Related

Κοινωνικά 1251496004473546335

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item