Άλλοι αντιδρούν για τα μέτρα και άλλοι για τα... πέναλτι!

Αυτό λοιπόν συμβαίνει κυρίες και κύριοι...Όλη η Ελλάδα από χθες ασχολείται αποκλειστικά με τον εάν σφύριξε σωστά ο ρέφερι για τις δύο π...

Αυτό λοιπόν συμβαίνει κυρίες και κύριοι...Όλη η Ελλάδα από χθες ασχολείται αποκλειστικά με τον εάν σφύριξε σωστά ο ρέφερι για τις δύο περιπτώσεις πέναλτι!


Χθες λοιπόν κάποιες χιλιάδες κόσμου ήταν μαζεμένοι στο Σύνταγμα και αντιδρούσαν αυτή τη φορά για την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού. Παράλληλα χθες γινόταν και το "φοβερό και τρομερό" ντέρμπι ανάμεσα στην Άεκ και τον Ολυμπιακό. Φυσικά δεν χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις, όλοι παρακολούθησαν τον αγώνα ποδοσφαίρου.

Θα μου πείτε -και τι να κάνουμε;Αφού ξέρουμε ότι θα ψηφιστεί ότι και να γίνει-. Ε τότε καθίστε με σταυρωμένα τα χέρια, στηθείτε και στα τέσσερα και καλή απόλαυση. Το ότι κάποια πράγματα έχουν αποφασιστεί από διάφορα "μεγάλα" κοράκια, δεν σημαίνει ότι και εμείς θα τα δεχτούμε έτσι όπως είναι...Δεν θα δεχτούμε κανέναν έλεγχο στην ζωή μας.

Έτσι λοιπόν ενώ το μέλλον της χώρας μας καθημερινά παραπαίει και μαζί του και εμείς όλοι χθες το βράδυ αλλά και σήμερα ασχολούνται με τον αγώνα και αν ήταν πέναλτι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Κάνετε λες και είστε 10 χρονών παιδάκια και δεν ξέρετε τι σας γίνετε. Η παράγκα και η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο στο ελληνικό ποδόσφαιρο (και όχι μόνο) είναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάθεστε να στηρίζεται αυτό το σάπιο κατεστημένο που έχει εδραιωθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Κάθεστε και συντηρείτε, κυριολεκτικά, αυτά τα μούτρα με τα λεφτά που σας φτάνουν ίσα ίσα να ζήσετε και αντί να μάχεστε για κάτι που αύριο θα αλλάξει την ζωή σας, μαλώνετε και βρίζεστε σαν μικρά παιδάκια για κάποια γ@μημέν@ πέναλτι. Έλεος πια...

Μετά όμως μην απορείτε που ο μισθός συνεχίζει και πέφτει ή δεν έχετε άλλα ευρώ, δραχμές ή γυαλιστερές πέτρες για να ψωνίσετε τρόφιμα...

Related

Κοινωνικά 405601052530258257

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item