Πρωτοπόρα στις απεργίες η ΔΕΗ αλλά τα τιμολόγια όλο και ανεβαίνουν...

Καταλάβατε οι κύριοι; Το παίζουν ιστορία με τις "δυναμικές" απεργίες αλλά εκεί που πρέπει να φανεί η μαγκιά δηλαδή στο να μει...

Καταλάβατε οι κύριοι; Το παίζουν ιστορία με τις "δυναμικές" απεργίες αλλά εκεί που πρέπει να φανεί η μαγκιά δηλαδή στο να μειώσουν τα τιμολόγια ώστε ο κόσμος να μην πληρώνει χρυσάφι κάτι που θεωρείτε ως κοινωνικό αγαθό, αυτοί συνεχίζουν και αυξάνουν τις τιμές χωρίς ίχνος ντροπής!

Ξεφτίλες...

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κάλεσε όλους τους εργαζόμενους...Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ανακοίνωσε πως από το βράδυ της Δευτέρας ξεκινάει 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.... Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα θέσουν εκτός συστήματος επτά έως δέκα μονάδες ηλεκτροπαραγωγής.

Τέλος καλεί τους εργαζομένους να συμμετέχουν στα απεργιακά συλλαλητήρια της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη και την Τετάρτη στο πλαίσιο της γενικής απεργίας και παράλληλα καλεί τη ΓΣΕΕ «να κλιμακώσει τον αγώνα και να δώσει προοπτική».

Related

Οικονομικά 7410374629268308775

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item