Έλεος με τη νέα γενιά πιστωτικών καρτών...

Τις τελευταίες μέρες έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο από την είδηση πως η εταιρία Mastercard, λάνσαρε μια νέα πατέντα πιστωτικής κάρτας μ...

Τις τελευταίες μέρες έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο από την είδηση πως η εταιρία Mastercard, λάνσαρε μια νέα πατέντα πιστωτικής κάρτας με ενσωματωμένη οθόνη LCD και πληκτρολόγιο(!!!) άκουσον άκουσον.


Είναι πια τόση η τρεμούρα σας με την Νέα Τάξη Πραγμάτων και ξαφνικά ενστερνιστήκατε όλοι εσείς οι κυβερνούντες και οι δημοσιογραφίσκοι τις ιδέες της πρώην πρωθυπουργάρας μας (ναι καλά καταλάβατε όλοι σας, τον Γιωργάκη λέμε) και θέλετε να περάσετε στο μυαλό των ανθρώπων αυτή τη νέα εφεύρεσή σας; Και η δικαιολογία πια είναι; Να μην χρειάζεται να αλλάζει ο κάθε πολίτης συχνά κωδικούς από τις τωρινές κάρτες.

Και ποιος σας είπε ότι δεν είμαστε εντάξει με τις πιστωτικές κάρτες που υπάρχουν σήμερα; Ποιος σας είπε ότι μετά από τα smartphones με τις οθόνες αφής και τα εικονικά πληκτρολόγια, θέλουμε να βάλουμε στην ζωή μας και πιστωτικές κάρτες με ενσωματωμένες οθόνες "Plasma" και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο μπορεί να σκεφτεί το μυαλό σας;

Αντί να σκεφτείτε για ένα νέο σύστημα (όχι αυτό που έχετε ήδη βάλει σε εφαρμογή) το οποίο θα αλλάξει εκ θεμελίων τα σημερινά χάλια και θα είναι καλύτερο και πιο προσιτό στον καθημερινό πολίτη, εσείς κάθεστε και αναλώνεστε σε ιδέες που μπορεί να είναι αρκετά "φανταστικές" και "spooky" αλλά δεν έχουν κανένα όφελος και πλεονέκτημα στην ζωή μας πέρα προφανώς από τα κέρδη που έχετε εσείς να αποκομίσετε!

Related

Κοινωνικά 4750181757168237775

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item