Οι ελληνικές ομάδες στον πάτο για "χάρη" της Ελλάδας

Θα μου πείτε, τι λέει πάλι αυτός ο τρελός! Ναι καλά διαβάσατε, δεν υπάρχει κανένα λάθος στον τίτλο. Συγκεκριμένα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκ...

Θα μου πείτε, τι λέει πάλι αυτός ο τρελός! Ναι καλά διαβάσατε, δεν υπάρχει κανένα λάθος στον τίτλο. Συγκεκριμένα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πάοκ και Άεκ να πάνε κατευθείαν στην Δ' Εθνική.


Χθες λοιπόν είχαμε τον αγώνα Πανιώνιος-Πάοκ. Κατά τις 3 λοιπόν το μεσημεράκι, το ρεύμα καθόδου της Συγγρού είχε κλείσει και δεν μπορούσε να περάσει κανείς λόγω του ότι καμιά 300αρια οπαδοί του Πάοκ έκαναν "παρέλαση" για να πάνε στο γήπεδο.

Αντίστοιχα αργά το απογευματάκι κατά τις 8 και πάλι το ίδιο σκηνικό με τους οπαδούς του Πάοκ να φεύγουν ποδαράτοι προς το Σύνταγμα.

Τι ήθελα να πω με όλη αυτή την ιστορία; Εάν θέλετε η Ελλάδα να σωθεί και να πάρουν όλα την σειρά τους πρέπει να ρίξουμε τις προαναφερθείσες ομάδες στα τάρταρα. Η Ελλάδα μέσα σε μια νύχτα θα αλλάξει εξ' ολοκλήρου. Η κυβέρνηση θα πέσει σε ελάχιστες ώρες και πολλές πόλεις της Ελλάδος θα λεηλατηθούν κυριολεκτικά από τους οπαδούς αυτών των ομάδων.

Είδατε τι είχε γίνει όταν υπήρξε ο κίνδυνος ο Ηρακλής και ο Ολυμπιακός Βόλου να πέσουν στην Δ' Εθνική. Ο Βόλος είχε πάρει κυριολεκτικά φωτιά και οι οπαδοί του Ηρακλή έφτασαν μέχρι το Σύνταγμα για να διαδηλώσουν για την ομάδα τους!

Κάθε μέρα καταστρατηγούνται δεκάδες συνταγματικά δικαιώματα, κόβονται μισθοί, συντάξεις και γενικά το βιοτικό επίπεδο έχει φτάσει στον πάτο αλλά αυτές τις αντιδράσεις δεν τις έχω δει πουθενά. Πάμε στο Σύνταγμα (κλασικά κατά τις 6 για να προλάβουμε να χωνέψουμε το μεσημεριανό) ρίχνουμε καμιά δεκαριά μούντζες και μετά διασκορπιζόμαστε στα δεκάδες στενάκια του ιστορικού κέντρου για καφεδάκι. Όχι τίποτε άλλο αλλά για να συζητήσουμε πως περάσαμε.

Φυσικά και δεν υπάρχει καμία επιθυμία ή προτροπή για κάτι τέτοιο καθώς οι καταστροφές και μόνο που θα γίνονταν από τους θερμοκέφαλους θα ήταν αρκετές για να καταστρέψουν τις ζωές δεκάδων άλλων συνανθρώπων μας αλλά πιστεύω πως όλοι καταλάβατε το μέγεθος του βάλτου που έχουμε πέσει και δεν λέμε να ξεκολλήσουμε!

Related

Κοινωνικά 240177573926035116

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item