Τέλος οι προσλήψεις στην Αστυνομία το 2013 και το 2014;;;

Η μέχρι τώρα σχολή που σάρωνε τις πανελλαδικές εξετάσεις τα τελευταία χρόνια αναμένεται να μπει στο «ψυγείο». Αλήθεια απορούμε πως ...

Η μέχρι τώρα σχολή που σάρωνε τις πανελλαδικές εξετάσεις τα τελευταία χρόνια αναμένεται να μπει στο «ψυγείο».

Αλήθεια απορούμε πως γίνεται να μην πάρουν άλλους αστυνομικούς αυτά τα 2 χρόνια...Ποιος θα τους φυλάει μετά για να μην πάρουν τα ελικόπτερα! Ποιοι θα μπουν μπροστά από αυτό το μπ@&$#λο που ονομάζουμε ακόμα Βουλή;
Λέτε να μας ετοιμάζουν κανέναν στρατό κρούσης και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο; Ίσως και τίποτα Νεφελίμ...

Σύμφωνα με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης δε θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις για τα έτη
2013 και 2014, διότι η ανεπίσημη απάντηση «δείχνει» προς το Μεσοπρόθεσμο, το οποίο ήδη ψηφίστηκε, και μιλά για μηδέν προσλήψεις στο υπουργείο τη διετία αυτή.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), από την πλευρά της, ζητά διευκρινίσεις για το αν θα θιγούν και αστυνομικοί που υπηρετούν και ετοιμάζονταν να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις για τη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Ο νόμος προβλέπει ότι οι σχολές θα δεχθούν νέους σπουδαστές το 2015 και το 2016, ο αριθμός των οποίων θα ανέρχεται στα επίπεδα του 2012, δηλαδή 580 άτομα πανελλαδικά.

Related

Κοινωνικά 6604799379922290121

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item