Ο Πάγκαλος συνεχίζει την καζούρα στον Τσίπρα από το Twitter

Αφορμή για να δώσει συνέχεια στον «πόλεμο» με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν το άρθρο του Τσίπρα για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα, που δημοσίευσε σή...

Αφορμή για να δώσει συνέχεια στον «πόλεμο» με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν το άρθρο του Τσίπρα για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα, που δημοσίευσε σήμερα ο Guardian.

Το σχόλιο του Πάγκαλου ήταν… φαρμακερό: «Το Guardian αν δημοσιεύει άρθρο του Τσίπρα με αυτό το περιεχόμενο είναι για να του κάνουν πλάκα».

Βέβαια δεν άργησε να πετάξει και τα γνωστά του, λέγοντας "είναι λάθος να γίνεται διαδήλωση κατά ξένου ηγέτη" και μετά «η Μέρκελ μας ενοχλεί διότι εκφράζει μια πολιτική την οποία αρνούμαστε να συνειδητοποιήσουμε. Δεν πρέπει να ζούμε με δανεικά»...Τι μας λες ρε μεγάλε; (με όλη την σημασία της λέξης)

Σαν σήμερα, 9 Οκτωβρίου 1944 οι Ναζί βομβάρδισαν την Αθήνα για 3 ημέρες με αποτέλεσμα 6 νεκροί και 22 τραυματίες και σήμερα υποδεχόμαστε τον θηλυκό Χίτλερ με τιμές αρχηγού κράτους και τον ύμνο της Γερμανίας στην διαπασών...

Ντροπή σε όλους τους δοσίλογους...

Related

Κοινωνικά 2305711151345347025

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item