Καιρός να πάει στον εισαγγελέα ή ακόμα καλύτερα στην στενή ο κύριος "Ταρζάν"

Άντε καιρός να πάρει τον δρόμο για τον εισαγγελέα και μακάρι και κάπου πιο μέσα και πιο σκοτεινά...Έτσι και αλλιώς από αυτόν ξεκίνησαν ...

Άντε καιρός να πάρει τον δρόμο για τον εισαγγελέα και μακάρι και κάπου πιο μέσα και πιο σκοτεινά...Έτσι και αλλιώς από αυτόν ξεκίνησαν όλα και όχι για πρώτη φορά καθώς ο κ. Μάκης έχει ιδιαίτερα μεγάλο παρελθόν με ψεύτικες και συκοφαντικές "αποκλειστικότητες"!

Πλαστό αποδεικνύεται το ρεπορτάζ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σχετικά με τη διαβόητη λίστα του ΣΔΟΕ με τα 36 ονόματα πολιτικών που υποτίθεται ότι ελέγχονται από τους εισαγγελείς του Οικονομικού Εγκλήματος για παράνομο πλουτισμό.

Πλέον, αποδεικνύεται –με σφραγίδες και υπογραφές του ΣΔΟΕ- ότι κάποιοι διακίνησαν χαλκευμένες πληροφορίες, που έφερε στη δημοσιότητα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος από την ιστοσελίδα του Ζούγκλα και μονοπώλησε την επικαιρότητα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, δίνοντας την εντύπωση ότι τελικά μόνος στόχος τους ήταν να σπιλώσουν υπολήψεις και να εξυπηρετήσουν τα δικά τους σκοτεινά συμφέροντα.

Η βόμβα μεγατόνων, που «φωνάζει» για άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα, αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί, όταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μετέβη στα γραφεία του ΣΔΟΕ και απαίτησε να πάρει αντίγραφο της διαβόητης λίστας, στην οποία –υποτίθεται ότι- φιγουράρει πρώτο-πρώτο το όνομά του.

Ο κ. Καμμένος, αφού μετέβη στα υποθηκοφυλακεία Γαλαξιδίου και Ιτέας και επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν ακίνητα που να τον εμπλέκουν –όπως ισχυριζόταν το «ρεπορτάζ» Τριανταφυλλόπουλου (που αποδείχθηκε τελείως ανυπόστατο)- έφτασε στο ΣΔΟΕ συνοδευόμενος από τον βουλευτή Β' Αθήνας και δικηγόρο, Βασίλη Καπερνάρο. Εκεί, έλαβε κατ' αρχάς προφορική απάντηση από τον ειδικό γραμματέα του σήματος, Στυλιανό Στασινόπουλο ότι «δεν υπάρχει τέτοια λίστα»!


Ακολούθως, απαίτησε να έχει έγγραφη επιβεβαίωση και έλαβε το ντοκουμέντο που βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό και ξεκαθαρίσει ότι «ουδεμία λίστα» που αναφέρει το όνομα του υπάρχει στην υπηρεσία!
apantisi

Τι ρόλο έπαιξε σε όλη αυτή τη δυσώδη ιστορία της δήθεν λίστας του ΣΔΟΕ, των εκβιασμών και των μηνυμάτων ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, που προφανώς εξυπηρέτησε τα σκοτεινά συμφέροντα φέρνοντας στη δημοσιότητα μια λίστα που αποδείχθηκε πλαστή ύστερα από τις αποδείξεις Καμμένου; Και, μάλιστα, όταν ο ίδιος ο –πάλαι ποτέ- γνωστός δημοσιογράφος επέμενε με λυσσαλέο τρόπο να φωνάζει για τη «δημοσιογραφική του επιτυχία» και να «κατακεραυνώνει» όσους τη δημοσίευσαν μετά από αυτόν;
Μήπως η πρώτη κλήση του εισαγγελέα πρέπει να είναι στον Τριανταφυλλόπουλο, από τον οποίο –εξάλλου- ξεκίνησαν όλα;


ΠΗΓΗ : newsbomb.gr

Related

Κοινωνικά 7938633042743269665

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item