Οι εισπρακτικές εταιρείες χρεώνουν στους οφειλέτες τα εκβιαστικά τηλεφωνήματα που τους κάνουν;;;

Μετά από καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, ξεκίνησε έρευνα για το αν οι εισπρακτικές εταιρείες χρεώνουν στους οφειλέτες τα τ...

Μετά από καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, ξεκίνησε έρευνα για το αν οι εισπρακτικές εταιρείες χρεώνουν στους οφειλέτες τα τηλεφωνήματα (που όλοι ξέρουμε πως ουσιαστικά εκβιάζουν με τον χειρότερο τρόπο τους ανθρώπους ώστε ο εκάστοτε πολίτης να ξεπληρώσει τις οφειλές του και ο εργαζόμενος να πάρει ένα ποσοστό) που τους κάνουν.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Αθανάσιος Σκορδάς, με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ανέφερε πως εφόσον προκύψουν αποδεικτικά στοιχεία για παράβαση των διατάξεων του νόμου που ρυθμίζει τη λειτουργία των εταιρειών ενημέρωσης οφειλετών για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις, τότε θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις. (Θα μπει δηλαδή το μαχαίρι στο κόκκαλο όπως κάθε φορά)!!!

Το έγγραφο διαβιβάστηκε προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τσουκαλά για την ανεξέλεγκτη δράση των εισπρακτικών εταιρειών, στην οποία επικαλούνταν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι εισπρακτικές εταιρείες χρεώνουν τις τηλεφωνικές κλήσεις στον κατά περίπτωση οφειλέτη μέσω του λογαριασμού του, της πιστωτικής κάρτας ή του δανείου.

Related

Οικονομικά 891760454769430136

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item