Μετά τις αμερικάνικες εκλογές η έκθεση της τρόικας ότι και να σημαίνει αυτό

Tο Reuters εκτιμά πως η τρόικα θα δημοσιεύσει την έκθεση αξιολόγησης για την Ελλάδα μετά από τέσσερις με έξι εβδομάδες χρονικό διάστημα...

Tο Reuters εκτιμά πως η τρόικα θα δημοσιεύσει την έκθεση αξιολόγησης για την Ελλάδα μετά από τέσσερις με έξι εβδομάδες χρονικό διάστημα δηλαδή το οποίο είναι μετά τις αμερικάνικες εκλογές.


Reuters και Wall Street Journal θεωρούν σίγουρο ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους καθώς οι στόχοι που έχουν τεθεί δεν μπορούν να επιτευχθούν.

«Η αλήθεια είναι, και ο καθένας το ξέρεις αυτό, πως η Ελλάδα θα χρειαστεί μια νέα αναδιάρθρωση χρέους, αλλά κανείς δεν το λέει δημόσια γιατί ο αντίκτυπος θα ήταν μεγάλος», φέρεται να σχολίασε οικονομικός σύμβουλος της ΕΕ.


Στην έκθεσή της η τρόικα είτε θα είναι αμερόληπτη και θα επιμείνει στις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα είτε θα προσπαθήσει να ωραιοποιήσει την κατάσταση, αναφέρει το Reuters και επικαλούμενο οικονομολόγους και διπλωμάτες εκτιμά πως το δεύτερο σενάριο είναι το πιθανότερο. «Με αυτό τον τρόπο θα κερδηθεί ο χρόνος που χρειάζεται για να αποκαλυφθεί η πραγματική εικόνα και να αποφασισθεί μια νέα αναδιάρθρωση», καταλήγει το Reuters.

Related

Οικονομικά 4720718287302776756

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item