Έρχεται μηνιαία είσπραξη λογαριασμών ΔΕΗ και αυξήσεις στις τιμές

Η Τρόικα πιέζει την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για τη σταδιακή κατάργηση των ρυθμιζόμενων τιμών ηλεκτρικής ενέργειας για όλους, εκτός από...

Η Τρόικα πιέζει την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για τη σταδιακή κατάργηση των ρυθμιζόμενων τιμών ηλεκτρικής ενέργειας για όλους, εκτός από τις ευπαθείς ομάδες καταναλωτών μέχρι τον Ιούνιο του 2013.


Έτσι λοιπόν όπως πάνε τα πράγματα κάθε μήνα θα εισπράττονται οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ, όπως προκύπτει ως τώρα από τα θέλω της τρόικας. Επιμένουν και ζητάνε την έκδοσή τους σε μηνιαία βάση ή τουλάχιστον να πληρώνουν οι καταναλωτές την προκαταβολή κάθε μήνα και να εξοφλούν το λογαριασμό κάθε δίμηνο.

Σε ό,τι αφορά τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ, η ομάδα Τόμσεν υποχρεώνει την κυβέρνηση να προετοιμάσει την πώλησή τους μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013.

Related

Οικονομικά 8208229171152519652

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item