Άσε μας ρε Βενιζέλε που σε πείραξε εάν η λίστα είναι προϊόν υποκλοπής

Τον Βενιζέλο λοιπόν τον πείραξε για το αν η λίστα της Λαγκάρντ είναι προϊόν υποκλοπής ή όχι. Για Γερμανούς, Ισπανούς, Γάλλους κλπ η λίσ...

Τον Βενιζέλο λοιπόν τον πείραξε για το αν η λίστα της Λαγκάρντ είναι προϊόν υποκλοπής ή όχι. Για Γερμανούς, Ισπανούς, Γάλλους κλπ η λίστα Φαλτσιάνι απέδωσε δισεκατομμύρια σε πρόστιμα. Εκεί τα αντίστοιχα ΣΔΟΕ δεν είχαν κανένα κόλλημα να γεμίσουν τα ταμεία τους με περίπου 10 δις ευρώ, χωρίς να σκεφθούν αν η λίστα τους είναι προϊόν υποκλοπής ή όχι.
Για μας γιατί θα πρέπει να είναι προϊόν υποκλοπής, άρα άχρηστη όταν πολύ περισσότερο παραδόθηκε επίσημα από την τότε Υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ στον τότε Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου;

Πολύ σωστά επισημαίνει ο Τέρενς Κουίκ για την φημολογούμενη λίστα Λαγκάρντ και τις βλακείες που μας αραδιάζει ο Βανιζέλος και συνεχίζει, προτείνοντας λύση:

Εάν εξακολουθεί ο κ. Βενιζέλος να στέκεται πίσω από νομικά ζητήματα, τότε με τη μορφή του κατεπείγοντος ας στείλει στη Βουλή νομοσχέδιο που θα παρακάμπτει απαγορεύσεις. Άμα θέλει η πολιτική και όταν θέλουν οι πολιτικοί τα πάντα μπορούν να κάνουν. Από το να καταστρέφουν την Ελλάδα, μέχρι να την αναστηλώσουν. Ας προτιμηθεί το δεύτερο...»

Related

Κοινωνικά 6504278188886863814

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item