Ο Μεϊμαράκης νιώθει "καθαρός" και έτσι επέστρεψε στην Βουλή

Ο Μεϊμαράκης λοιπόν αφού "ένιωσε" ψυχικά έτοιμος είπε "και δεν γυρνάω μωρέ στην Βουλή"; Μάλιστα είπε πως αισθάνθηκε...

Ο Μεϊμαράκης λοιπόν αφού "ένιωσε" ψυχικά έτοιμος είπε "και δεν γυρνάω μωρέ στην Βουλή"; Μάλιστα είπε πως αισθάνθηκε πολιτικά υποχρεωμένος καθώς σε αυτές τις δύσκολες εποχές χρειάζονται τον Πρόεδρο της Βουλής...
Μήπως θα μας σώσεις κιόλας ρε Μεϊμαράκη; Είτε βρίσκεσαι στα έδρανα της Βουλής είτε όχι, το ίδιο πράγμα μας κάνει!

«Όπως είναι η κατάσταση αισθανόμουν πολιτικά υποχρεωμένος να επιστρέψω στα καθήκοντά μου» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής συνομιλώντας νωρίτερα με δημοσιογράφους.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, τηλεφώνησε νωρίς το πρωί στους εκπροσώπους των κομμάτων και τους ενημέρωσε ότι μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις και το πόρισμα του ΣΔΟΕ που δεν εντοπίζει εμπλοκή του, αποφάσισε να επιστρέψει στα καθήκοντα του. Μάλιστα πρόσθεσε ότι σε αυτό το νεφελώδες κλίμα ο Πρόεδρος της Βουλής έπρεπε να είναι στην Έδρα.

Το Πρόεδρο της Βουλής υποδέχθηκαν όρθια τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου. Ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε πως θα ζητήσει να έρθει η λίστα Λαγκάρντ στη Βουλή.

Related

Κοινωνικά 6206106810608190646

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item