Πεσμένος στο κενό της τρόικας ο Στουρνάρας

Μια μας λέει ότι σχεδόν όλα έχουν κλείσει και μένουν μερικές λεπτομέρειες, άλλες φορές μας το παίζει δήθεν επαναστάτης και χτυπάει το χ...

Μια μας λέει ότι σχεδόν όλα έχουν κλείσει και μένουν μερικές λεπτομέρειες, άλλες φορές μας το παίζει δήθεν επαναστάτης και χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και τώρα μας λέει πως το κενό που υπάρχει στα μέτρα που ζητάει η τρόικα και σε αυτά που προσφέρει η κυβέρνηση είναι μεγάλο -αλλά προπάντων μην ανησυχείτε θα το καλύψουμε- θα πούμε το γνωστό ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.


Είπε μάλιστα και το πετυχημένο:  «Θα πάμε εμείς στις θέσεις τους θα έλθουν εκείνοι στις δικές μας, θα φανεί».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πότε θα έλθει προς ψήφιση στην Βουλή απάντησε «αυτό θα το δούμε». (Μην το φέρουμε τώρα και αντιδράσει ο κόσμος και μας πάρει και μας σηκώσει).

Α ρε Στουρνάρα κοροϊδεύαμε τον Παπακωνσταντίνου αλλά εσύ τελικά απ'ότι φαίνεται σκοπεύεις να τον ξεπεράσεις και μάλιστα να γίνεις ακόμα χειρότερος! Άντε καλή επιτυχία...

Related

Οικονομικά 5282839985081115888

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Και προς κακήν του τύχη το επώνυμό του σε σύγκριση με αυτό του Παπακωνσταντίνου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για.. κακόβουλους αστεϊσμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item