Φεύγει από την Ελλάδα και πάει Λουξεμβούργο η ΦΑΓΕ

Αφού είδαν ότι το χρήμα ρέει άφθονο και η φορολογία στην Ελλάδα είναι στα ύψη, είπαν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και όπου φύγει...

Αφού είδαν ότι το χρήμα ρέει άφθονο και η φορολογία στην Ελλάδα είναι στα ύψη, είπαν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και όπου φύγει φύγει...Σιγά σιγά όλες οι επιχειρήσεις μεταφέρουν την έδρα τους στο εξωτερικό. Πως μπορεί όμως να τις κατηγορήσει κανείς; Δεν έχει παρθεί κανένα μέτρο ώστε να κάτσουν εδώ!

Από την άλλη βέβαια εμείς σαν καταναλωτές συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε σθεναρά τις εταιρείες που έχουν την έδρα τους στην Ελλάδα κόντρα στην τάση φυγής που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό...

Ως αποτέλεσμα της αναδιάρθρωσης του ομίλου ΦΑΓΕ με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της εταιρικής του δομής, η FAGE International SA, νεοσυσταθείσα εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο, που ελέγχεται από τους Ιωάννη και Κυριάκο Φιλίππου, είναι η μητρική εταιρεία για το σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου.

Σε ό,τι αφορά στις δραστηριότητες της ΦΑΓΕ στην Ελλάδα, πραγματοποιούνται μέσω της ελληνικής θυγατρικής της ΦΑΓΕ Dairy Industry (πρώην μητρική του ομίλου) ενώ οι δραστηριότητες της ΦΑΓΕ στο εξωτερικό θα γίνονται μέσω της νεοσυσταθείσας θυγατρικής στο Λουξεμβούργο, της FAGE Luxembourg S.a.r.l.

Related

Οικονομικά 9173641658632770771

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. ..να βοηθήσουμε όλοι στη μετεγκατάστασή της και στη μετονομασία της εταιρείας σε ΦΥΓΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item