Νέα μέτρα φέρνει η κυβέρνηση της Πορτογαλίας και ο λαός "ψηφίζει" και πάλι απεργία!

Από τότε που ανακοινώθηκαν τον μήνα που μας πέρασε τα νέα μέτρα για την Πορτογαλία, οι πολίτες δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να φωνάζουν κ...

Από τότε που ανακοινώθηκαν τον μήνα που μας πέρασε τα νέα μέτρα για την Πορτογαλία, οι πολίτες δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να φωνάζουν και να διαδηλώνουν υπέρ της κατάργησης των μέτρων αυτών και τα κατάφεραν, έστω και προσωρινά.


Τώρα η κυβέρνηση της Πορτογαλίας φυσικά επανέρχεται και πάλι με νέα μέτρα μεταξύ των οποίων είναι η μείωση των εισοδηματικών κατηγοριών από οκτώ σε πέντε, μια έκτακτη φορολόγηση 4% το 2013 και η αύξηση του μέσου φόρου εισοδήματος στο 13,2% από 9,8%.

Η Πορτογαλία μην ξεχνάμε πως έχει πάρει και παράταση ενός χρόνου για την μείωση του ελλείμματος...

Φυσικά και ο λαός της Πορτογαλίας δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια όπως συνηθίζει να κάνει η Ελλάδα...Έτσι λοιπόν μαζί με την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση, οι πολίτες προετοιμάζουν νέες και δυναμικότερες απεργίες...

Ξυπνήστε Έλληνες...Πρέπει να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας γιατί μπορούμε!

Related

Κοινωνικά 2738920600947526346

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item