Συγχαρητήρια για την σύλληψη του αιώνα

--> Συγχαρητήρια κύριοι για την απίστευτη κινητοποίησή σας! Καταφέρατε και συλλάβατε την δημοσιογραφία όπως θα έπρεπε να είναι και ...

-->
Συγχαρητήρια κύριοι για την απίστευτη κινητοποίησή σας! Καταφέρατε και συλλάβατε την δημοσιογραφία όπως θα έπρεπε να είναι και όχι όπως θέλετε εσείς οι άχρηστοι να την κάνετε.

Για δείτε όμως τι γίνετε με το σάπιο σύστημά μας...Πριν περίπου 2 εβδομάδες ο γνωστός και "ανέγγιχτος" ζούγκλας, ο Τριανταφυλλόπουλος, δημοσίευσε μια δήθεν λίστα "με πολιτικούς που ερευνά το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή", η οποία μάλιστα οδήγησε τον ένα εξ αυτών, από το Βόλο, τον Λεωνίδα Τζανή στη αυτοκτονία. Σε αυτή την κραυγαλέα περίπτωση του Τριανταφυλλόπουλου όμως, ο κύριος εισαγγελέας, δεν ζήτησε τη σύλληψη του "δημοσιογράφου", αν και υπήρξε αυτοκτονία, αν και υπήρξε επίσημη διάψευση του ΣΔΟΕ!!! Σήμερα αντιθέτως ελίχθηκε αστραπιαία με κινήσεις νίντζα, ζητώντας τη σύλληψη του Βαξεβάνη!!!

Και αυτό γιατί;;; Επειδή στη λίστα περιέχονται άνθρωποι, που δεν επιτρέπεται να τους αγγίζει ούτε ο Θεός ο ίδιος! Φαίνεται τελικά πως ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος μάλλον κρατάει όλη την Ελλάδα από τα @ρχίδι@ και κανείς δεν μπορεί να κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι του αν δεν δώσει αυτός την έγκρισή του!

Επίσης μην ξεχνάμε και άλλη μια κραυγαλέα δήθεν δημοσιογραφική ανακάλυψη από τον Τριανταφυλλόπουλο με τα νυχτοκάματα των τραγουδιστών όπου μάλιστα είχε ανεβάσει στο site του μέχρι και τις φορολογικές δηλώσεις των τραγουδιστών. Εάν δεν είναι αυτό παραβίαση προσωπικών δεδομένων τότε τι είναι;

Πάντως όχι η περίπτωση του σεβαστού Κώστα Βαξεβάνη και η δημοσιοποίηση της λίστας...Στην τελική δημοσιοποίησε μια λίστα με ονόματα καταθετών κάτι που δεν τους κάνει αυτομάτως φοροφυγάδες. Όλοι μας έχουμε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό!

Στους δημοσιογράφους του left.gr μιλούσε ο Κώστας Βαξεβάνης όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί λίγο μετά τις έντεκα το πρωί. Ακούστε πως περιγράφει ο ίδιος την σύλληψή του.


Και του το είχε ΠΕΙ ο Βενιζέλος σε εκείνη την τηλεοπτική διαμάχη τους... "Πρόσεχε" του είχε πει ... Μόνο που δεν είχε ξεκαθαρίσει από ποιους θα έπρεπε να φυλαγόταν..

Related

Κοινωνικά 5196569435626471297

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item