Έχω περιέργεια να δω τι μέτρα θα πάρουν όταν θα έρθει η Μέρκελ

Ρίξτε μια ματιά λοιπόν για αρχή στο πρόγραμμα της Μέρκελ:  Την Τρίτη, η Μέρκελ θα φτάσει τις πρωινές ώρες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος...

Ρίξτε μια ματιά λοιπόν για αρχή στο πρόγραμμα της Μέρκελ: 

Την Τρίτη, η Μέρκελ θα φτάσει τις πρωινές ώρες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και από εκεί σε χρόνο ρεκόρ θα μεταφερθεί από την Αττική οδό, που σημειώνεται ότι θα είναι έρημη, στο ξενοδοχείο Χίλτον. Ο λόγος που επιλέχθηκε το Χίλτον για τη διαμονή της καγκελαρίου είναι για να βρίσκεται σε μία ευθεία γραμμή ουσιαστικά από το Μέγαρο Μαξίμου.

Υπό τον φόβο να υπάρξουν προβοκάτσια οργισμένων πολιτών, τα μέτρα θα είναι τόσο ισχυρά ώστε να μην υπάρξει ούτε καν οπτική επαφή με την αυτοκινητοπομπή της Καγκελαρίου. Μάλιστα θα υπάρχουν ακόμη και ακροβολισμένοι αστυνομικοί ΕΚΑΜ σε ταράτσες.

Επίσης, θα υπάρχει και "κόκκινος δακτύλιος" για την απαγόρευση των αυτοκινήτων στο κέντρο την Τρίτη, ενώ θα υπάρξουν και αλλαγές στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Όσο για τις διαδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την Τρίτη, οι διαδηλωτές θα περιοριστούν στην Ομόνοια και δε επιτρέπεται να μετακινηθούν ούτε ένα εκατοστό πέραν της πλατείας.

Τέλος, έρχονται ενισχύσεις αστυνομικών δυνάμεων από την περιφέρεια, ώστε να τοποθετηθούν "ξεκούραστα" ΜΑΤ απέναντι από τους διαδηλωτές.

Απ'ότι φαίνεται τα μέτρα λογικά θα είναι ισχυρότερα ακόμα και από αυτά του Κλίντον. Μία την έχουμε έτσι και αλλιώς, δεν θέλουμε να μας πάθει και τίποτα ο θηλυκός Χίτλερ. Επίσης μην εκπλαγείτε αν κινητά, ίντερνετ και τέτοια δεν λειτουργούν, το πιο πιθανό θα είναι πως θα έχει μπει σε ισχύ σε όλο το κέντρο η "ομπρέλα".
Η διακοπή δηλαδή του 3G σήματος σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Στόχος είναι όπως φαίνεται,να μην υπάρχει εκείνες τις ώρες συνεχόμενη ροή ειδήσεων και οπτικοακουστικού υλικού στα social media και στο ίντερνετ, όπως επίσης και να μην ενημερώνεται ο κόσμος που θα είναι στους δρόμους , από τα social media για το τι γίνεται.

Είτε συμβεί λοιπόν αυτό είτε όχι, καλά θα είναι να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας!

Related

Κοινωνικά 7954485774147350095

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item