Υπομονή στις μετακινήσεις σας σήμερα λόγω της...Μέρκελ

Σήμερα λοιπόν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ στην Αθήνα δεν θα κινούνται από τις 11.00 έως τις 16.00, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων....

Σήμερα λοιπόν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ στην Αθήνα δεν θα κινούνται από τις 11.00 έως τις 16.00, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. Θα ξεκινήσουν να σταματούν σταδιακά δηλαδή από τις 10:30.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας της Αστυνομίας λόγω της άφιξης της Μέρκελ, είπανε να μετατρέψουν την Αθήνα σε χουντική πρωτεύουσα με τα μέτρα ασφαλείας που θα πάρουν. Έτσι λοιπόν από τις 10.00 το πρωί θα κλείσουν οι σταθμοί του μετρό: Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, και Μέγαρο Μουσικής.

Οπότε εάν θέλετε να μετακινηθείτε στην μπλε γραμμή του μετρό το καλύτερο μέρος που έχετε για να αλλάξετε είναι να πάτε με τον ηλεκτρικό στο Μοναστηράκι και μετά να αλλάξετε γραμμή για να πάρετε το μετρό!

Related

Κοινωνικά 2665011603506924840

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item