Ευτυχώς που ήρθε η Μέρκελ και αξιώθηκε επιτέλους ο Παπούλιας να εμφανιστεί δημοσίως

Υποτίθεται πως είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας...Αυτός που πρέπει να δίνει το σωστό παράδειγμα και να πρωτοστατεί όταν η χώρα του τον ...

Υποτίθεται πως είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας...Αυτός που πρέπει να δίνει το σωστό παράδειγμα και να πρωτοστατεί όταν η χώρα του τον χρειάζεται.


Σε εμάς αντιθέτως ο κ.Παπούλιας όχι μόνο δεν βγαίνει μπροστά και να οργανώσει προσπάθειες υπέρ της χώρας αλλά αντιθέτως κάθεται στην γραφειάρα του και απλά εισπράττει τον παχυλό μισθό του παρακολουθώντας τις εξελίξεις από την plasma τηλεόραση του. Δεν πα'να καταστραφεί η Ελλάδα, αυτός δεν νομίζω να κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι.

Σήμερα δηλαδή που ήρθε η Μέρκελ πρέπει να δυσκολεύτηκε απίστευτα πολύ για να οργανωθεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα για να υποδεχθεί την "Σιδηρά Κυρία"...Η Μέρκελ μάλιστα ευχαρίστησε τον Παπούλια που την υποδέχτηκε και είπε πως είναι πολύ χαρούμενη που τον συναντά (άντε τυχερούλη πάλι σου'φεξε...).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα μιλήσουν για λίγη ώρα κεκλεισμένων των θυρών (να φανταστούμε πως δεν θα αναφερθείτε κύριε Παπούλια στις περιβόητες γερμανικές αποζημιώσεις για τς σφαγές που διέπραξαν οι Γερμανοί).

Related

Κοινωνικά 1732394594109830689

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item