Έρχονται νέες συγχωνεύσεις σχολείων...

Από την επόμενη σχολική χρονιά το υπουργείο Παιδείας ετοιμάζεται να ξεκινήσει νέες συγχωνεύσεις σχολείων, για τι άλλο, τον εξορθολογισμ...

Από την επόμενη σχολική χρονιά το υπουργείο Παιδείας ετοιμάζεται να ξεκινήσει νέες συγχωνεύσεις σχολείων, για τι άλλο, τον εξορθολογισμό!


Και πάλι λοιπόν θα έχουμε νέες καταλήψεις και αντιδράσεις από τους μαθητές όπως έγινε και πέρυσι και μια χώρα που δεν πρόκειται ποτέ να ησυχάσει!

Προκειμένου να σχεδιαστεί ο νέος χάρτης της εκπαίδευσης, ο υφυπουργός Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου ζήτησε από τους διευθυντές εκπαίδευσης να φροντίσουν ώστε μέχρι τις 19 Οκτωβρίου να καταθέσουν προτάσεις για συγχωνεύσεις, ιδρύσεις, προαγωγές, υποβιβασμούς, καταργήσεις σχολείων, τις οποίες θα περάσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Related

Κοινωνικά 9093194747291780117

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item