Όλα τα είχε ο Σαμαράς, η Αμερικάνικη Εβραϊκή Επιτροπή του έλειπε

O πρωθυπουργός μας Α. Σαμαράς αφού προηγουμένως θα έχει σώσει την Ελλάδα από την χρεοκοπία και την καταστροφή θα επισκεφθεί την Ουάσιγκ...

O πρωθυπουργός μας Α. Σαμαράς αφού προηγουμένως θα έχει σώσει την Ελλάδα από την χρεοκοπία και την καταστροφή θα επισκεφθεί την Ουάσιγκτον, τον Ιούνιο του 2013 για να συμμετάσχει στο ''παγκόσμιο Φόρουμ 2013'' του American Jewish Committee! (παγκόσμιο φόρουμ της Αμερικάνικης Εβραϊκής Επιτροπής).

Συγκεκριμένα η σελίδα αναφέρει: Το 2013, οι συμμετέχοντες στο παγκόσμιο φόρουμ για ακόμη μια φορά θα αποτελούν μέρος μια αποκλειστικής ομάδας που θα έχει μοναδική πρόσβαση στους ηγέτες του κόσμου και στους φορείς λήψεις αποφάσεων.

Θέλοντας να μάθουμε περισσότερα για αυτή την Αμερικάνικη Εβραϊκή Επιτροπή μάθαμε από την σελίδα τους πως αυτή η ομάδα υπάρχει και δραστηριοποιείται από το 1906 για την προστασία και την ενίσχυση των Εβραίων και την εβραϊκής ζωής σε όλο τον κόσμο προωθώντας δημοκρατικές και πλουραλιστικές κοινωνίες που σέβονται την αξιοπρέπεια όλων των λαών.

Θες ρε Αντωνάκη να μας πεις τι δουλειά έχεις εσύ σε αυτό το παγκόσμιο φόρουμ;Μήπως ανησυχείς τόσο πολύ για την προστασία και την ενίσχυση των Εβραίων και δεν το ξέραμε; Για τους Έλληνες δεν ανησυχείς;

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item