Έρχεται την Τρίτη στις 9 Οκτωβρίου η Μέρκελ - Ετοιμαστείτε για "υποδοχή ήρωα"

Και ναι κυρίες και κύριοι επιτέλους ο πιο "αγαπητός" ηγέτης -και ιδιαίτερα στους Έλληνες- έρχεται στην χώρα μας. Φυσικά και π...

Και ναι κυρίες και κύριοι επιτέλους ο πιο "αγαπητός" ηγέτης -και ιδιαίτερα στους Έλληνες- έρχεται στην χώρα μας. Φυσικά και πρέπει να της ετοιμάσουμε μια μεγαλοπρεπή υποδοχή που μόνο στη Μέρκελ θα αξίζει...

Εμείς προτείνουμε στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων των 2 χωρών, να κάνει η κ. Μέρκελ μια βόλτα σε όλο το κέντρο της Αθήνας με ανοιχτή λιμουζίνα για να μπορεί ο ήλιος της χώρας μας να χαϊδέψει το όμορφο προσωπάκι του θηλυκού Χίτλερ (μπρρρ ανατρίχιασα και μόνο με την εικόνα)!

Η  Μέρκελ θα έρθει την Τρίτη 09/10 και αποδέχθηκε την πρόσκληση Σαμαρά τόσο τον Αύγουστο όσο και μέσω της συνέντευξης που έδωσε χθες στην εφημερίδα Handelsblatt. 

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της Μέρκελ Στέφεν Ζάιμπερτ θα πρόκειται για μια «επίσκεψη εργασίας» στην διάρκεια της οποίας τα κύρια θέματα συζήτησης θα είναι «η κατάσταση στην Ελλάδα, η κατάσταση στην ευρωζώνη, διεθνή θέματα και οι διμερείς σχέσεις των δύο χωρών».

Related

Κοινωνικά 4323844658810059295

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item