Δεν θέλουμε άλλες ελπίδες Αντωνάκη...

Ο πρωθυπουργός μας έδωσε συνέντευξη στους New York Times και είπε πολλά αλλά και συγχρόνως τίποτα. Και πάλι είπε πως η Ελλάδα θα ...

Ο πρωθυπουργός μας έδωσε συνέντευξη στους New York Times και είπε πολλά αλλά και συγχρόνως τίποτα.


Και πάλι είπε πως η Ελλάδα θα καταφέρει μόνο αν μας βοηθήσει η Ευρώπη και μάλιστα είπε και το πετυχημένο και το οποίο είχε πει και ο ΓΑΠ όταν έπαιζε τον πρωθυπουργό:

Ο πρωθυπουργός διερωτήθηκε «Ξέρετε κανέναν που θα μπορούσε να είναι ευτυχισμένος, με το να είναι πρωθυπουργός στην Ελλάδα;» ενώ υποστήριξε πως κάνει την πιο σκληρή δουλειά. «Κάνω την πιο σκληρή δουλειά στον κόσμο. Είναι σκέτο βάσανο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο Αντωνάκης χαρακτήρισε την υπάρχουσα κυβέρνηση «κυβέρνηση 4ετίας»!Αχ Αντώνη πλανάσαι οικτρά αν νομίζεις πως θα βγάλεις έστω και τα 2 χρόνια...

Απευθυνόμενος στους Έλληνες πολίτες τόνισε ότι θα πρέπει να διατηρήσουν την πίστη τους, τόνισε ότι υπάρχει ελπίδα και ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. «Υπάρχει ελπίδα, είναι η μόνη που μπορώ να προσφέρω», είπε.

Όχι Αντώνη δεν θέλουμε άλλες υποσχέσεις για καλύτερες μέρες. Την ελπίδα την έχουμε πάντα εμείς, δεν χρειάζεται να έρθεις να μας την προσφέρεις εσύ!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item